Award Uitreiking organiseren >> Uitnodiging maken

Een goede uitnodiging verhoogt de opkomst op uw evenement!

Event Toppers ontwerpt duidelijke, sprekende, prikkelende en nieuwsgierig makende uitnodigingen die spreken tot de verbeelding. Hiermee verhogen we de aantrekkingskracht en kunnen we de respons op uw event verhogen.

Communicatie naar uw doelgroep

De dames van Event Toppers verleiden uw genodigden met een succesvol uitnodigingstraject en dragen zorg voor de vormgeving van de uitnodiging, het drukwerk, de website, de aanmeldingen en de registratie tijdens de dag of avond van de uitvoering van het event.


Uitnodiging maken

Een goede uitnodiging samenstellen: een digitale uitnodiging of een uitnodiging per post? De uitnodiging is een essentieel onderdeel van uw evenement. Deze moet triggeren en vooral goed doordacht zijn, met als doel, zoveel mogelijk genodigden daadwerkelijk op het evenement krijgen.....


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieDeelnemer Registratie
Een snelle en effectieve registratie van uw gasten/deelnemers. PROFESSIONEEL AANMELDEN door middel van een unieke website voor uw specifieke event  - Plaatsen van alle relevante informatie als LOCATIE, TIJDEN, ROUTE, PRESENTATIES etc. - Foto's en video's plaatse...

Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieUitnodigingstraject uitbesteden

Wilt u het uitnodigingstraject voor het klant- of relatie event uitbesteden? Wij verzorgen dit graag voor u. Onze diensten voor het uitnodigingstraject zijn bijvoorbeeld het verzorgen van:

- Save the Date - Fysieke uitnodigingen, opmaak en verzending - Telemarketing van alle genodigde...

Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatie1 |