Award Uitreiking organiseren >> Deelnemerregistratie

Online deelnemer registratie voor uw award uitreiking

 

Wij verzorgen gebruikersvriendelijke website registratie systemen welke u in eigen beheer kunt onderhouden. Efficient en overzichtelijk. In één oogopslag ziet u de laatste stand van zaken.


Prikkelende en originele website voor uw award uitreiking

 

Speciaal voor uw award uitreiking wordt een prikkelende en originele website samengesteld waarin layout en functionaliteit passend zijn voor uw specifieke event situatie. Het op de juiste wijze creëeren en inzetten van de website draagt bij aan een hoge opkomst.


Bezoekersregistratie en e-tickets

 

Met onze bezoekers registratie systemen weet u wie er op het event aanwezig zijn en zorgen wij voor een badge voor uw bezoeker. Hiermee is het scannen van e-tickets voor uw gasten snel en vakkundig geregeld.

______________________________________________________________________________

 


Deelnemer Registratie
Een snelle en effectieve registratie van uw gasten/deelnemers. PROFESSIONEEL AANMELDEN door middel van een unieke website voor uw specifieke event  - Plaatsen van alle relevante informatie als LOCATIE, TIJDEN, ROUTE, PRESENTATIES etc. - Foto's en video's plaatse...

Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieUitnodigingstraject uitbesteden

Wilt u het uitnodigingstraject voor het klant- of relatie event uitbesteden? Wij verzorgen dit graag voor u. Onze diensten voor het uitnodigingstraject zijn bijvoorbeeld het verzorgen van:

- Save the Date - Fysieke uitnodigingen, opmaak en verzending - Telemarketing van alle genodigde...

Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatie1 |