Award Uitreiking organiseren >> Organisatiebureau

Evenementen Organisatiebureau Event Toppers
Evenementen organisatieburo Event Toppers, al meer dan 20 jaar sterk in de organisatie van professionele en stijlvolle bedrijfsevenementen. Wij verzorgen creatieve concepten met prachtige programma's en locatie(s), heerlijke en bijzondere catering concepten, stijlvolle aankleding, perfecte techniek en logistiek. 

Organisatiebureau dat alles ziet!
Wij gaan voor uw succes, want uw succes is ook ons succes! Dat is het doel van ons organisatiebureau, ieder evenement weer! Een goed event is een optelsom van details. De dames van Event Toppers zien ieder detail. Daarin noemt men ons kenmerkend! Wij ontzorgen graag!

Uw full service evenementen & organisatiebureau
Voor inspirerende events met een hoge herinneringswaarde.


Vakkundige Event Managers

Onze professionele Event Managers ontzorgen tot in de kleinste details! Zij bedenken, organiseren en voeren uit, tot in de puntjes! Zij zien alles! Ons team bestaat uit enthousiaste dames die allen hun voetsporen in de eventbranche hebben verdiend. Zij zijn u graag van dienst met hun...


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieMeerdaagse Business Meeting in Amsterdam

Uw gasten ontvangen voor een meerdaagse business meeting met een mix van business & fun in onze hoofdstad Amsterdam? Event Toppers verzorgt stijlvolle meetings op gerenommeerde locaties in Amsterdam, ontspanningsprogramma's en teambuilding, luxe lunches en diners.

Vraag ons naar d...

Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatie1 |