Organisatie van Bedrijfsevenementen


Vakkundige organisatie van uw bedrijfsevenementen


Event Toppers is een evenementen- en organisatieburo en behoort tot de top in Nederland op het gebied van het organiseren en uitvoeren van zakelijke- en feestelijke bedrijfsevenementen. 


De afgelopen ruim 15 jaar hebben wij voor onze klanten mooie en memorabele evenementen mogen ontwikkelen, organiseren en uitvoeren. Nog steeds werken wij dagelijks met veel plezier en passie aan ons vak! Ons team bestaat uit gedreven en enthousiaste dames die allen hun vak verstaan! Neemt u gerust een kijkje bij onze referenties om een indruk van ons werk te krijgen.

 

Evenementen organisator scherp op details


Onze Event Toppers zijn alert! Als evenementen organisator zorgen wij dat alles piekfijn in orde is gedurende het gehele traject. Concept ontwikkeling, uitnodigingstraject, voorbereidingen en draaiboeken worden door ons verzorgd.

 

Uw evenement in uitvoering


Ook op de dag van uitvoering zijn wij scherp op details! Zijn de verwijsborden goed zichtbaar, is parkeerbeheer standby voor de eerste gasten, is de entree van de locatie schoon en netjes? Staan de garderobedames gereed? Is de catering standby? Lopen de soundchecks op tijd? Is de gastspreker aanwezig? 

 

De kwaliteit van uw Evenement


Event Toppers zorgt ervoor dat de kwaliteit van uw event gewaarborgd is en wij zijn uw ogen, oren en handen: van voorbereiding tot afronding van het event. Met onze uitgebreide en gedetailleerde draaiboeken zorgen wij voor een sterk en succesvol evenement.