Fusie Feest

Fusie Evenement of Fusie Feest organiseren?

 

Hoe neem je de onrust weg die veelal na een fusie ontstaat? Om ervoor te zorgen dat de fusie zo gemakkelijk mogelijk verloopt, is het organiseren van een fusie evenement of fusiefeest van groot belang. Tijdens dit fusie event leren de nieuwe collega's elkaar kennen en worden de nieuwe situatie en doelstellingen besproken. Dit alles op een heldere, ontspannen, luchtige, ludieke, leerzame en feestelijke wijze.


Voortraject bij een fusie evenement

 

De voorbereiding en communicatie voorafgaande aan het fusie evenement is een heel belangrijk onderdeel van het totale event. Event Toppers verzorgt in samenwerking met haar opdrachtgevers een sterk en uniek voortraject, waardoor de uiteindelijke doelstellingen succesvol behaald zullen worden en een nieuwe, positieve start plaatsvindt!

 

Is het vervolgtraject na een fusie goed geregeld?

 

Even belangrijk als het fusie evenement zelf, is het vervolgtraject. Na het succesvolle event waarna iedereen meer dan gemotiveerd is voor een nieuwe start, is het van belang dat dit zo blijft. Hiertoe kan het noodzakelijk zijn om afdelingen en/of managers te trainen. Evenementenburo Event Toppers helpt u graag bij het samenstellen en organiseren van het juiste vervolgtraject.

 

Direct informatie voor uw Fusie Event opvragen ➜