Congres organiseren >> Online registratie

Online registratie van bezoekers aan uw Congres 

Wij verzorgen gebruikersvriendelijke website registratie systemen speciaal voor uw congres. Ons online registratie systeem kunt u in eigen beheer onderhouden en bewerken. In één oogopslag ziet u de laatste stand van zaken!

 

Prikkelende website om de opkomst voor uw congres te verhogen

Speciaal voor uw event wordt een prikkelende website samengesteld waarin layout en functionaliteit passend zijn voor uw specifieke event situatie. De content wordt voorzien van uitgebreide informatie, inzage in gastenlijsten (indien gewenst) en geeft toegang tot alle relevante informatie over uw congres.

 

Congres met bezoekersregistratie en e-tickets

Met onze bezoekers registratie systemen weet u wie er op het congres aanwezig zijn en zorgen wij voor een badge voor uw bezoeker. Hiermee is het scannen van e-tickets voor uw gasten snel en vakkundig geregeld.

 

 


Deelnemer Registratie
Een snelle en effectieve registratie van uw gasten/deelnemers. PROFESSIONEEL AANMELDEN door middel van een unieke website voor uw specifieke event  - Plaatsen van alle relevante informatie als LOCATIE, TIJDEN, ROUTE, PRESENTATIES etc. - Foto's en video's plaatse...

Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatie1 |