Congres organiseren >> Congres Organisatie

Hulp nodig bij de organisatie van uw Congres?

Congresbureau Event Toppers is gespecialiseerd in de organisatie van professionele en stijlvolle congressen. Met onze creatieve concepten helpen wij u bij de organisatie van een boeiend congres en inspirerende thema's.

 

Congres organiseren in Nederland?

Congresbureau Event Toppers organiseert congressen op inspirerende locaties in onder andere Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag maar ook elders in Nederland. Wij zijn gewend om met grote en kleine gastenaantallen te werken. Wij werken nauw samen met de beste leveranciers en de nieuwste technieken binnen de evenementenbranche. Congresbureau Event Toppers organiseert uw congres verrassend en tot in de puntjes!


Direct hulp inschakelen bij ons Congresbureau?

MAIL rechtstreeks naar info@eventtoppers.nl
of  BEL ons direct op 0297-212383

____________________________________________________________________


Vakkundige Event Managers

Onze professionele Event Managers ontzorgen tot in de kleinste details! Zij bedenken, organiseren en voeren uit, tot in de puntjes! Zij zien alles! Ons team bestaat uit enthousiaste dames die allen hun voetsporen in de eventbranche hebben verdiend. Zij zijn u graag van dienst met hun...


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieMeerdaagse Business Meeting in Amsterdam

Uw gasten ontvangen voor een meerdaagse business meeting met een mix van business & fun in onze hoofdstad Amsterdam? Event Toppers verzorgt stijlvolle meetings op gerenommeerde locaties in Amsterdam, ontspanningsprogramma's en teambuilding, luxe lunches en diners.

Vraag ons naar d...

Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatie1 |