Opening nieuw pand >> Slotact

Slotact tijdens de opening van uw bedrijfspand. De dames van Event Toppers zijn sterk in het verzorgen van verrassende concepten, alsmede de organisatie en uitvoering van de opening van uw bedrijfspand. Een goede slotact is de laatste indruk van uw evenement en moet absoluut "knallen". Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.


The Wizard of Sand

Op een lichtplaat trekt de kunstenaar LIJNEN IN ZAND. Een waar kunstwerk ontstaat. Prachtige creaties worden werkelijkheid op stijlvolle muziek, om kippevel van te krijgen!


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieBeauty, Sparks & Beats

Indrukwekkende SLAGWERK-ACT bestaande uit 4 prachtige dames waar de vonken letterlijk vanaf springen. Gekleed in vuurrode kostuums of geheel in metaal zorgen zij voor volop spektakel.

Bekijk HIER een video impressie van de act.


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieMuzikale Lasers

Laserstralen doemen op vanaf de grond... Het blijken MUZIKALE LASERSTRALEN... Een waanzinnige Show ontstaat. Opbouw, spanning en sensatie en een swingende show zijn het gevolg.

Created by Dundas


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatiePercussie en Slagwerkshow

Een fantastisch indrukwekkende show langs BIJZONDERE INSTRUMENTEN. Van kruiwagen tot afvalbak en van blote buiken tot plastic stoelen. Overal is een ritme uit te halen. Waanzinnige performance van onze slagwerkgroep.

De act wordt veelal ingezet als openingsact of slotact tijdens ee...


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieRick van der Kroon
Een plaats bij de eerste 3 in een karaoke wedstrijd leidde tot een regionale finale. Met het nummer Winter in Amerika kon hij helaas geen prijs in de wacht slepen, maar de liefde voor het zingen was een feit. Deelname aan de voorrondes van de Soundmixshow van Henny Huisman (2 keer) leverde g...

Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieDespacito Dance Show

Despacito Dance Show als openingsact, intermezzo of slotact op je event? Gegarandeerd interactie met het publiek. Op dit bekende nummer kan niemand meer stil blijven zitten. Onze dansers komen op, het liefst tussen de gasten door richting het podium en brengen iedereen in vervoering. Even...


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatiePopulaire sprekers

Boek een populaire spreker voor uw event rechtstreeks bij Event Toppers. Wij boeken gastsprekers op het gebied van creativiteit, leiderschap, management, ondernemerschap, ict, wetenschap, sport, innovatie, duurzaamheid.

Wij helpen u graag met de keuze voor de juiste spreker voor uw...


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieSneldichter tijdens uw bijeenkomst

Tijdens een congres of bijeenkomst bewerkt onze SNELDICHTER de meningen, uitspraken, sfeer en onderwerp in een prachtig gedicht welke ter afsluiting van de bijeenkomst in een Live Performance wordt omgezet.

Als aflsuiting van de bijeenkomst wordt op verrassende wijze de meest opval...


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieSwingende Percussieband
Een swingend Percussie-optreden is altijd het hoogtepunt van ieder feest.† kiest u Afrikaans, Caribisch of Braziliaans olievatendrums-act, samba†of†ritmisch verfijnd voor tien minuten†of een avondvullend programma iedere lokatie in Nederland, BelgiŽ of Duitsland altijd top kwaliteit†artieste...

Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieBekende Nederlandse artiesten op uw event

Wil je een bekende Nederlandse artiest inhuren? Hieronder vind je verschillende artiesten die je bij ons kunt boeken voor je event.

Zangeressen- Berget Lewis- Glennis Grace- Trijntje Oosterhuis- Ilse de Lange- Leona Philippo- Ruth Jacott- Edsila Rombley- O'GeneZangers:- Jeroen van ...


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatie1 |2 |3 |Volgende >>