Open Dag organiseren >> Entertainment volwassenen

Entertainment op uw Open Huis organiseren? De dames van Event Toppers organiseren uw open huis tot in de kleinste details. Ook de invulling van het entertainment wordt volledig in overleg met onze opdrachtgevers afgestemd op het evenement. Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.


Wijnproeverij

Een leuke toevoeging aan uw evenement! Een wijnproeverij! Onze SOMMELIER laat u de meest heerlijke wijnen proeven, eventueel aangevuld met heerlijke bijpassende hapjes.


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieFormule 1 Race Simulatoren
Race tegen je virtuele tegenstander of tegen je collega/relatie in deze professionele race simulator. Meerdere simulatoren kunnen†worden geplaatst waarbij race liefhebbers het tegen elkaar kunnen opnemen. De simulatoren worden naast elkaar geplaatst en zijn inclusief begeleiding!

Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieParodie van uw gezicht!

Onze TEKENAAR portreteert uw gezicht als een parodie en laat de gasten graag meekijken terwijl hij zijn model vastlegt. Lijn na lijn wordt trefzeker op papier gezet en binnen 5 minuten is de parodie op uw gezicht klaar. De zwart-wit tekening (met grijstinten) is een leuke herinn...


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieWorkshop Klimmen

Op weg naar K2. Na een korte introductie trekt u uw uitrusting aan, en gaat naar de top op zestien meter - op eigen kracht. Natuurlijk wordt u wel gezekerd - voor uw eigen veiligheid, door een instructeur. Per keer kunnen er zestien deelnemers klimmen.


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieRondleiding op het bedrijf organiseren

Vol trots wilt u graag het nieuwe pand laten zien aan uw gasten. Om de rondleiding in goede banen te leiden, kunt u denken aan een bord waarop vermeld staat op welke tijd de volgende rondeleiding start.... Vraagt u naar de mogelijkheden.


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieIcecarving
Zelf ijssculpturen maken!!!Alle benodigdheden, denk aan tafels, beitels, handschoenen, smeltwater opvang etc. worden† meegenomen en opgebouwd. Uiteraard wordt er ook voor de benodigde ijsblokken gezorgd. In verband met aanvoer van materialen en IJsblokken, die ook tijdens de workshop moeten ...

Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieStoelmassage voor Events

Heerlijk even RELAXEN! Ga zitten en geniet van deze massage. Professionele masseurs zorgen ervoor dat de gasten heerlijk kunnen ontspannen.


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieInteractieve Foto-Studio met het GROENE doek

De gasten kunnen zich voor korte tijd een echte ster voelen op onze FOTOSET. Door middel van de zgn. GREEN SCREEN TECHNIEK en een digitale camera, wordt het mogelijk de gasten te fotograferen in elk gewenst decor.  Om een mooi- en origineel plaatje te kunnen maken, mog...


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieChocolade maken
Al jaren is de naam Mercuur een begrip op het gebied van Patisserie. Bij Joey Mercuur Patisserie op de Bloemendalsestraat in Amersfoort vindt u in een oude stadsboerderij de banketbakkerij. Hier worden dagelijks door een vakkundig patisserieteam op een eerlijk en ambachtelijke wijze de meest...

Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieShake it met Cocktails en Smoothies

Flessen, COCKTAILSHAKERS en glazen vliegen en draaien vakkundig door het luchtruim. De drank wordt strak en vloeiend uitgeschonken en de cocktails worden professioneel gepresenteerd op een van onze eigen mobiele cocktailbars. Een trendy toevoeging tijdens uw evenement.


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatie1 |2 |3 |4 |5 |6 |7 |8 |9 |Volgende >>