Jubileumfeest bedrijf organiseren >> Tenten voor bedrijfsevenement

Jubileumfeest op uw eigen locatie of fabriekshal met een luxe tent
De dames van Event Toppers zijn gespecialiseerd in professionele organisatie van uw jubileumfeest. Wij verzorgen, indien gewenst, het bedrijfsjubileum op uw eigen bedrijfsterrein van A tot Z, met o.a. tenten en/of overkappingen. Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.


Tentenverhuur, tot wel 100 meter lang

Luxe aluminium tenten voor uw evenement in verschillende maten verkrijgbaar. Sfeervolle inrichtingen in overleg samen te stellen. Wij verzorgen naar wens 3D tekeningen! 

Meer informatie over onze tentverhuur en/of overkappingen?Bel 0297 - 212383 of mail naar info@eventtoppers.nl

Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieGigantische parasol, sfeermaker en eyecatcher

WoW! Dat willen wij ook op ons event! Een super gave, gigantische parasol als sfeermaker en eyecatcher en natuurlijk als overkapping. Met een doorsnede van maar liefst 12 meter en een houten ondervloer is deze parasol een fantastische toevoeging aan je event.

Meer informatie, prijs...


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieFestival als familiedag, open dag of kerstfeest organiseren

Een festival als familiedag of open dag organiseren is altijd super gezellig. Lekker hip en trendy, gezellige aankleding en decoratie, Foodtrucks met overheerlijke gerechten en alles wat jullie nodig hebben om het familiefestival of open dag tot een succes te kunnen maken.

Voor mee...


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieFestival sfeer met stretch tenten en veel kleur

Gezellige festival sfeer op je bedrijfsfeest, familiedag of klantendag? We plaatsen één of meerdere trendy stretch tenten en/of punttentjes met gezellig meubilair, aankleding en een variëteit aan goede foodtrucks en foodstands. Zowel binnen als buiten te combineren.

...

Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatie1 |