Beurs organiseren >> Hostessen en Gastvrouwen

Hostessen en gastvrouwen die uw gasten stijlvol ontvangen


Professionele en representatieve hostessen en gastvrouwen die weten hoe zij uw gasten stijlvol kunnen ontvangen. Onze hostessen en gastvrouwen zijn uitermate ervaren, stijlvol gekleed en voorzien van passende make up. 

 

Gastvrouwen en Hostessen gekleed in een thema


Bent u op zoek naar representatieve en ervaren hostessen of gastvrouwen gekleed in een thema? Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze Event Toppers adviseren u graag.


Direct prijs en beschikbaarheid opvragen over onze gastvrouwen en hostessen?

Mail rechtstreeks naar info@eventtoppers.nl of bel 0297-212383. _____________________________________________________________________________

Hostessen

Event Toppers werkt met stijlvolle, representatieve en ervaren hostessen in diverse kleding stijlen. Wij adviseren u graag! Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op.


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieUitnodigingstraject uitbesteden

Wilt u het uitnodigingstraject voor het klant- of relatie event uitbesteden? Wij verzorgen dit graag voor u. Onze diensten voor het uitnodigingstraject zijn bijvoorbeeld het verzorgen van:

- Save the Date - Fysieke uitnodigingen, opmaak en verzending - Telemarketing van alle genodigde...

Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieThe GREEN Ladies (of andere kleur)

Onze GREEN Ladies instrueren, coördineren, informeren, presenteren en zijn altijd 100% ALERT en VRIENDELIJK! Zij ontvangen uw gasten en zijn zowel gastvrouw als presentatrice tijdens uw event. De dames zijn multifunctioneel inzetbaar en staan garant voor een theatrale aanpa...


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieKleurrijke hostessen en gastvrouwen

Wat een ontvangst door deze kleurrijke hostessen of gastvrouwen. Uw gasten voelen zich direct welkom door deze vrolijke dames in stijl. Ook andere styling is mogelijk, volledig passend bij uw evenement.

Meer informatie of reserveren? Bel 0297-212383 of mail naar info@eventtoppers.n...


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieEen vrolijke ontvangst

Wat een vrolijke ontvangst met deze dames. Voor de gelegenheid in het oranje gekleed, maar zijn ook in andere kleurstellingen te boeken. De Orange Ladies ontvangen uw gasten, wijzen de weg, assisteren bij een eventuele speech, openen het buffet, kondigen aan en openen het feest of zakelij...


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatie1 |