Netwerken en Speeddaten

Direct informatie aanvragen Bewaren in "mijn EVENT" Meer foto's Terug

Leer elkaar snel en op een leuke manier kennen. Een ludiek spel waarbij de gasten elkaar binnen korte tijd leren kennen en met elkaar 'speeddaten'. Na een korte introductie wordt uitgelegd hoe het spel werkt. Alle deelnemers krijgen een op maat gemaakte netwerkkaart en een vel met gekleurde stickers. Het netwerken kan beginnen... Iedereen gaat op zoek naar twee verschillende personen per kleur, waarbij er 10 verschillende kleuren zijn en wisselt hier een sticker mee uit. 


Bij het uitwisselen van de sticker wordt ook informatie gedeeld en op de kaart geschreven, bijvoorbeeld iemands naam, afdeling, bedrijf en wens voor de toekomst. De vragen worden naar wens aangepast op de bijeenkomst.


Het doel van het spel is om binnen de gestelde tijd met zoveel mogelijk mensen te netwerken en informatie uit te wisselen. Na ongeveer 20-25 minuten stopt het spel en worden de beste netwerkers naar voren gehaald. Wie het gelukt is om de kaart vol te krijgen (en dit lukt altijd bij een paar mensen) heeft met 20 mensen genetwerkt.


Een perfecte manier om gasten op een luchtige manier met elkaar in contact te laten komen. 


 


Meer informatie over Netwerken & Speeddaten? 


Klik hier.
 

Aanvullende fotos (klik om te vergroten)


Product afbeelding Product afbeelding Product afbeelding