Minimaal 100 Procent Pure Energie

Direct informatie aanvragen Bewaren in "mijn EVENT" Meer foto's Terug

Hoe je in korte tijd met uw publiek naar 100% energie gaat? Dat zal de uitkomst zijn van deze fantastische, energieke show met vooral veel interactie. Bij binnenkomst in de zaal ontvangen uw gasten een klein presentje (of het ligt bijvoorbeeld al onder de stoelen). Dit hilarische presentje staat voor metafoor en zal later in de show door iedereen worden opgeblazen om tot de 100% energie te komen.


Op een seintje van de artiest starten de gasten met het opblazen van het presentje, wat al direct voor hilariteit zorgt. Men gaat communiceren met elkaar... De start van een positieve vibe!


De artiest daagt de gasten op bijzondere wijze uit om ze klaar te stomen voor 100% energie te gaan. Hierin wordt het thema over samenwerken en verbinden verwerkt.


De artiest gebruikt zijn jarenlange ervaring op diverse podia over de hele wereld om te 'spelen' met het publiek. Hij gebruikt veel humor, muziek en uitermate veel interactie om tot het gewenste resultaat te komen: 100% Pure Energie!


De duur van de show is minimaal 15 minuten en maximaal 45 minuten en is in overleg af te stemmen op uw wensen. De show is ook als duo-show inzetbaar.


Wilt u meer informatie, neemt u dan gerust contact met ons op.
U kunt ons telefonisch bereiken op 0297-212383 of stuur een email naar info@eventtoppers.nl


 

Aanvullende fotos (klik om te vergroten)


Product afbeelding Product afbeelding