Het Groene Polsbandje voor Succes

Direct informatie aanvragen Bewaren in "mijn EVENT" Meer foto's Terug

Het Groene Pols-Bandje,  een comedy show voor het hele bedrijf over SUCCES.


 De heren Eduard Bots en Rens Moclair zijn twee geslaagde zakenjongens die uitermate succesvol zijn geworden met de uitvinding van het bijzondere “Groene Polsbandje”.  Hét  bekende polsbandje dat bijna iedere, zichzelf serieus nemende, carrièremaker draagt. Het bandje is eigenlijk niet meer uit de maatschappij weg te denken. We zien politici, populaire popsterren en topsporters het markante groene polsbandje dragen…


Op uitnodiging komen de heren Bots en Moclair speciaal uit Los Angeles om te vertellen over hun fascinerende zoektocht naar een methode waardoor succes bereikbaar werd voor iedereen. Ze vertellen hoe sport en het concept winnen de basis vormden voor de ontwikkeling van het baanbrekende GROENE POLSBANDJE.


Aan de hand van voorbeelden uit de sport, tonen zij op hilarische wijze hoe deze methode werkt en maken ze duidelijk wat alle mensen die succesvol zijn, met elkaar gemeen hebben.


Het GROENE POLSBANDJE maakt dit namelijk ook voor jou mogelijk!


Eduard en Rens laten zien dat ieder willekeurig persoon uit het publiek door dit polsbandje opeens in staat blijkt de meest gecompliceerde vragen nauwkeurig te beantwoorden. Na het uidelen van alle groene bandjes kan iedereen 24 uur boven zichzelf uitstijgen. GRIJP DIE KANS!


Dit is hét moment voor jou en je organisatie om deze dag en de rest van je leven tot een groot succes te maken. De komende 24 uur lukt immers alles!


 KLIK HIER voor de video: https://vimeo.com/137469391DIRECT INFORMATIE AANVRAGEN? KLIK HIER


 


 

Aanvullende fotos (klik om te vergroten)


Product afbeelding