Jongleershow met link naar uw thema

Direct informatie aanvragen Bewaren in "mijn EVENT" Meer foto's Terug

Tijdens de JONGLEERSHOW legt onze spreker de LINK tussen het THEMA van uw bijeenkomst en de 'Kunst van het Loslaten'. De spreker wordt ondersteund door twee professionele jongleurs, die op virtuoze wijze uw thema weten te visualiseren. Het publiek wordt vanaf het begin op het verkeerde been gezet.
De spreker zal, na een serieuze aankondiging, via een inleiding op sociaal-economisch & maatschappelijk gebied over veranderingen, toewerken naar de metafoor van het jongleren. Hierbij wordt de spreker visueel ondersteund door een DSO (Dedicated Sheet Operator) oftewel 'sheetschuiver'. Een jongleur imponeert het publiek met zijn kunsten, terwijl de spreker parallellen blijft leggen met de sentimenten van het publiek. 

De sheetschuiver & jongleur laten in een onnavolgbare jongleerroutine niet alleen de jongleerkegels, maar ook herkenbare termen & actualiteiten de revue passeren. Relativerend en met een knipoog werken deze multi-taskers pur sang toe naar een climax waarbij 2 vrijwilligers uit het publiek worden uitgenodigd op het podium. Zullen zij de symbolische stap voorwaarts durven zetten naar de ongewisse weg van verandering?


 

Aanvullende fotos (klik om te vergroten)


Product afbeelding Product afbeelding Product afbeelding Product afbeelding