Goochelaar Peter Vogel

Direct informatie aanvragen Bewaren in "mijn EVENT" Meer foto's Terug

 


Peter Vogel; De multi-getalenteerde goochelaar op topniveau!


 


Peter Vogel kreeg het goochelen met de paplepel ingegoten door zijn goochelende vader en ging hij zich als tiener professioneel bezig gehouden met de goochelkunst en is uitgegroeid tot magician op topniveau! 


Als Table Magician is Peter Vogel een graag geziene gast aan iedere tafel, waarbij hij het publiek telkens weer versteld doet staan en de gasten “sportief bij de neus kan nemen”.


Samen met zijn collega Ronald Moray behaalde hij landelijke bekendheid door hun televisieoptredens, waarbij zij onder andere met zeer veel succes het WK voetbal voorspelden. In 2006, 16 jaar na de laatste voorspelling, hebben ze wederom met succes het WK weten te voorspellen.er Vogel is geboren in Amsterdam en kreeg het


Direct beschikbaarheid opvragen van Peter Vogel? KLIK HIER


Dir


 goochelen van zijn vader met de paplepel ingegoten. Peter begon al op


 9 jarige leeftijd met goochelen in 'Jeugdcircus Elleboog' en vertrok als 17 jarige naar Japan voor een drie maanden durende tour waarna hij zich geheel professioneel bezig is gaan houden met de goochelkunst.

Peter Vogel werd samen met zijn collega Ronald Moray al eens bekroond met de titel 'Nationaal Kampioen Table-Magic'. Ook hebben zij samen landelijke bekendheid met hun televisie optredens gehad. In diverse uitzendingen voorspelden ze met veel succes het WK voetbal.


 

Aanvullende fotos (klik om te vergroten)


Product afbeelding