DJ & Drums

Direct informatie aanvragen Bewaren in "mijn EVENT" Meer foto's Terug

DJ's & Drums is dé nieuwe hit in de clubs en discotheken van Nederland. Drummer Jamie Westland (Di-rect) speelt live met DJ BigBooming Bart waardoor de muziek een totaal nieuwe dimensie krijgt.

Jamie Westland is bij het grote publiek bekend als drummer van de populaire rockgroep Di-rect. Naast de vele optredens met Di-rect draait hij samen met collega Spike regelmatig in diverse clubs. Inmiddels zijn DJ Spike en DJ Jamie een hot item in het Nederlandse uitgaanscircuit en dat heeft hen zelfs de VIP DJ Award 2005 opgeleverd.

Tijdens een optreden in de Asta te Den Haag lopen Jamie en DJ BigBooming Bart (Resident DJ van de Asta) elkaar tegen het lijf. Het klikte meteen en deze chemie is terug te horen in hun sets. Ze treden regelmatig samen op en zo ontstond het idee een bijzondere en spectaculaire act te introduceren.
Met DJ's & Drums hebben Jamie en DJ BigBooming Bart een nieuwe uitdaging gevonden.

Tijdens DJ's & Drums ondersteunt BigBooming Bart de drumsessie van Jamie met een waanzinnige DJ-set. Met de muziek mee, tegen de beats in of gewoon een compleet nieuwe break; de combinatie van live muziek en een DJ-set maakt hun optreden tot een unieke ervaring waarbij het publiek keer op keer uit hun dak gaat.

DJ's & Drums: Opzwepend, vernieuwend én sensationeel!


 

Aanvullende fotos (klik om te vergroten)


Product afbeelding