Kerstfeest of Kerstborrel >> Kerstfestival op het bedrijf

Kerst festival op het eigen bedrijf organiseren met authentieke gezelligheid, een gezellige kerstmarkt, houten banken, roodgeblokte kleedjes, knapperig vuur, warme chocolademelk met slagroom, warme glühwein en nog veel meer.

____________________________________________________________________________


Kerstfestival op het bedrijf

HO HO HO, wat een gezelligheid, een eigen kerstfestival, bijvoorbeeld ook met een gezellige kerstmarkt waar je je kerstpakket kunt shoppen, een gave ijsbaan, gezellige muziek en natuurlijk Santa Claus himself. En dat alles op het eigen bedrijf. Gezellige houten kraampjes, warme glühw...


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieFestival als familiedag organiseren

Een festival als familiedag organiseren is altijd super gezellig. Lekker hip en trendy, gezellige aankleding en decoratie, Foodtrucks met overheerlijke gerechten en alles wat jullie nodig hebben om het familiefestival tot een succes te kunnen maken.

Voor meer informatie bel 0297-21...


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieGave decoraties voor kerstdiner

Gave decoraties voor jullie bedrijfskerstfeest? Bijvoorbeeld in de stijl van een blokhut met heerlijke bontjes, knisperend haardvuur, gezellige decoraties en natuurlijk lekker eten en drinken. Event Toppers helpt jullie graag verder met de organisatie voor jullie bedrijfskerstfeest.

<...

Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatie1 |