Boston Tea Party

Direct informatie aanvragen Bewaren in "mijn EVENT" Meer foto's Terug

De Boston Tea Party is dé superspontane TOP-feestband van Nederland. Als de Boston Tea Party speelt is het gegarandeerd feest! Met hits en veel medleys van bekende lekkere oude en nieuwe dans & feest classics brengen zij het Feest der Herkenning: dé garantie voor een volledig geslaagd feest! Volgens insiders is de Boston Tea Party Nederlands beste feestband. Maar geloof dat niet omdat dat nu zo gezegd wordt, kom een en ander  zelf maar eens beoordelen! Het tiental van de Boston Tea Party maakt al jarenlang van elk optreden een superfeest, waarbij het dansende publiek de hoofdrol speelt. En dat is te zien!


Bezetting van de Boston Tea Party


Een spetterende en knetterende driemans blazerssectie, een pompende vier man sterke ritmesectie, drie superspontane zangeressen, spectaculair licht en adembenemend geluid staan garant voor een absolute spektakelshow. De leden komen uit alle muziek- en windstreken, maar hebben één ding gemeen: hun passie voor een gezellige boel. En dat stralen ze dan ook absoluut uit op het podium!


Boston Tea Party & Friends

De Boston Tea Party is en blijft een compromisloze feestband en zal nooit een brave (begeleidings)band willen zijn. Maar met het bijzondere Boston Tea Party & Friends is het dubbel feest ! Boston Tea Party & Friends is een spectaculaire finaleshow waarin de Boston Tea Party diverse Friends live begeleidt. Niet zomaar het standaard repertoire maar een combinatie van verrassende nummers, bijzondere duetten en alles lekker door elkaar heen. Een spetterende spontane show die blijft boeien!


 

Aanvullende fotos (klik om te vergroten)


Product afbeelding Product afbeelding