Food Truck Festival op bedrijf organiseren >> Tenten en Overkappingen

Gezellige tenten en/of overkappingen voor je bedrijfsfestival inzetten? Hoogwaardige kwaliteit en een snelle op- en afbouw van de materialen. Vraag ons gerust om meer informatie.

 

Bekijk ook: Foodtrucks - Festival Styling - Festival podium - Festival Entertainment - Organisatie Bedrijfsfestival

___________________________________________________________________________________


Gezellige Stretch Tenten

Een gezellige stretchtent inzetten op je bedrijfsfestival? We leveren verschillende kleuren en maatvoeringen en voorzien van stoere, houten ondervloeren. Hoogwaardige kwaliteit en een snelle op- en afbouw. 

Meer informatie nodig? 

Bel of mail ons op 0297-212383 of ...


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatiePunt tenten

Je kent ze wel, de gezellige punttenten. Ideaal inzetbaar op bedrijfsevenementen, in diverste kleurstellingen en maatvoeringen. Met harde zijwanden of tentdoeken. Onze punttenten zijn koppelbaar, zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden voorzien van een ondervloer. Wij verzorgen een snel...


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieGratis Stijlboek voor aankleding en decoraties aanvragen

Vraag ons gratis stijlboek aan voor aankleding en decoraties van bedrijfsevenementen. Voor op uw eigen bedrijfslocatie of voor op een externe evenementen-locatie.

Vraag ons gratis stijlboek aan via info@eventtoppers.nl.  Direct een offerte aanvragen voor aankleding, decoraties en...

Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieGigantische parasol, sfeermaker en eyecatcher

WoW! Dat willen wij ook op ons event! Een super gave, gigantische parasol als sfeermaker en eyecatcher en natuurlijk als overkapping. Met een doorsnede van maar liefst 12 meter en een houten ondervloer is deze parasol een fantastische toevoeging aan je event.

Meer informatie, prijs...


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieTentenverhuur, tot wel 100 meter lang

Luxe aluminium tenten voor uw evenement in verschillende maten verkrijgbaar. Sfeervolle inrichtingen in overleg samen te stellen. Wij verzorgen naar wens 3D tekeningen! 

Meer informatie over onze tentverhuur en/of overkappingen?Bel 0297 - 212383 of mail naar info@eventtoppers.nl

Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatie1 |