Familiedag op het eigen bedrijf >> Familiedag als Festival organiseren

Een gezellige familiedag op de zaak organiseren in Festivalsfeer? Daar komt veel bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan alle benodigde vergunningen, hygiënische kwaliteit food trucks, festival meubilair, toilet- en garderobefaciliteiten, beveiliging, plattegronden, muziek en entertainment.

 

Gratis E-Book aanvragen?
"Hoe je stressvrij een top event op eigen bedrijf organiseert"?

KLIK HIER voor het aanvragen van uw gratis E-Book.

_____________________________________________________________________________________


Event Manager voor Bedrijfsfestival

Onze Event Managers ontzorgen bij de organisatie van uw Bedrijfsfestival. Met een uitgebreide brainstormsessie zorgen we voor een super trendy invulling van het programma en daarnaast dragen wij zorg voor de volledige organisatie, uitnodigingstraject en vergunningen. 


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieFestival als familiedag organiseren

Een festival als familiedag organiseren is altijd super gezellig. Lekker hip en trendy, gezellige aankleding en decoratie, Foodtrucks met overheerlijke gerechten en alles wat jullie nodig hebben om het familiefestival tot een succes te kunnen maken.

Voor meer informatie bel 0297-21...


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieFestival sfeer met stretch tenten en veel kleur

Gezellige festival sfeer op je bedrijfsfeest, familiedag of klantendag? We plaatsen één of meerdere trendy stretch tenten en/of punttentjes met gezellig meubilair, aankleding en een variëteit aan goede foodtrucks en foodstands. Zowel binnen als buiten te combineren.

...

Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieStyling en Aankleding Bedrijfsfestival

Gezellige, typische Festival styling met stringlights in verschillende kleuren, lampionnen in verschillende maten (tot zelfs wel 1 meter doorsnede), kleurrijk meubilair, fatboys, picknick tafels met geblokte kleedjes, parasols, stretchtenten, overkappingen, planten, bloemen, hooibalen en ...


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatie1 |