Interactieve COMPANY QUIZ (van hoog niveau)

Direct informatie aanvragen Bewaren in "mijn EVENT" Meer foto's Terug

Dit is zo leuk en multifunctioneel inzetbaar en super INTERACTIEF! en VERBINDEND Een fantastische, Interactieve COMPANY QUIZ die je gezamenlijk of in teamverband kunt spelen. 


Tijdens de jaarlijkse Company Picknick, de Bedrijfsborrel, als entertainment bij jullie bedrijfsfeest of als gaaf, interactief intermezzo op een congres of bijeenkomst. 


Ook voor een Klant Event is de Interactieve COMPANY QUIZ Game perfect inzetbaar, we maken altijd een maatwerk Game voor u!


Hoe werkt de Interactieve COMPANY QUIZ?


De interactieve Company Quiz is een combinatie van muziek, humor en mini games waarbij de gasten vragen moeten beantwoorden via gemakkelijk, bedienbare stemkastjes. De vragen zijn heel divers en kunnen ook volledig op uw event / bedrijf worden aangepast. 


Natuurlijk wordt het ook helemaal begeleidt met onze toffe DIGITAL GAME MASTER. Onze Digital Game Masters kunnen ook bekende Nederlanders zijn (maar dat hoeft niet)....Laat je verrassen!


Hoe lang duurt de Interactieve COMPANY QUIZ?


Dat is helemaal afhankelijk van de wensen. Van een half uurtje tot avondvullend in verschillende shifts. Onze Digital COMPANY QUIZ is inzetbaar tot 2000 personen en het bereik bedraagt 200 meter. Er is geen wifi nodig op de locatie.


Meer informatie of prijsopgave? 


Bel ons op 0297-212383 of mail naar info@eventtoppers.nl


 

Aanvullende fotos (klik om te vergroten)


Product afbeelding Product afbeelding