HOW to WOW

Direct informatie aanvragen Bewaren in "mijn EVENT" Meer foto's Terug

HOW to WOW? Dit is de vraag die iedere ondernemer, leider, CEO, manager of medewerker van ieder bedrijf ter wereld zichzelf zou moeten stellen. HOW to WOW? Hoe zorg je ervoor dat klanten, consumenten, gasten, cliënten of patiënten jouw product, jouw dienst, jouw bedrijf of jouw organisatie als WOW gaan bestempelen? Het antwoord op deze vraag volgt in deze fantastische show. 


In 30 minuten brengt onze energieke spreker iedere zaal ter wereld van OKAY naar WOW en maakt hij, op een unieke wijze, samen met het publiek de stappen die nodig zijn om van OKAY naar WOW te gaan. 


We kennen allemaal de voorbeelden van de zogenaamde WOW bedrijven. We kennen helaas ook heel veel voorbeelden van bedrijven met een hoog OKAY-gehalte. In de wetenschap dat OKAY al lang niet meer genoeg is, is het zaak dat bedrijven en medewerkers de stap naar WOW zo snel mogelijk gaan zetten. 


Op een energieke, interactieve, persoonlijke, muzikale en humoristische wijze zal de artiest het publiek meenemen op een bijzondere reis met WOW als eindbestemming.


EEN DIKKE STREEP OVER HET PODIUM


Bij opkomst zal de artiest direct het podium in 2 delen opstellen. Een dikke streep over het hele podium geeft aan dat één zijde van het podium symbool zal staan voor OKAY. De andere kant van het podium zal garant staan voor WOW. Aan de OKAY-kant zien we een lege etalagepop, aan de WOW-kant zien we een etalagepop met daarop een waanzinnig WOW-kostuum.
Dit kostuum behoort tot een podiumact en heeft bewezen dat het mogelijk is om van OKAY naar WOW te gaan.


Deze act zal dan ook de rode, muzikale rode draad vormen van de show.


PODIUM IN 2 DELEN


Niet alleen het podium maar ook de zaal zal op sommige momenten, in tweeën worden gedeeld (de artiest heeft een meterslang touw dat hij af en toe in de zaal zal gooien om de zaal te splitsen in 2 delen). Ga je voor OKAY of ga je voor WOW? Samen met de zaal wordt aan de hand van hilarische beelden en muzikale voorbeelden vaststellen wat OKAY is en wat (en wie) echt WOW is. 


Vervolgens wordt samen met de zaal vastgesteld wat je nodig hebt om de stap te kunnen maken van OKAY naar WOW. Wat nodig is is o.a.: LEF, COMMITMENT, ENERGIE, PRO-ACTIEVE HOUDING, OPTIMALE COMMUNICATIE, HUMOR, ONDERSCHEIDEND VERMOGEN en een ABSOLUTE WIL OM WOW TE ZIJN! 


SAMEN MET DE ZAAL EXAMEN DOEN

Voor ieder hierboven beschreven randvoorwaarde heeft de artiest een 'examen' bedacht voor de zaal. Per randvoorwaarden gaat de zaal fysiek kiezen in welk vak ze gaan staan. De keuze van de medewerkers (het publiekl komt in beweging en kiest een kant van de zaal) zal veel zeggend zijn. 


Zijn we als bedrijf OKAY op dit onderdeel (bijv. pro-activiteit) of zijn we al WOW? Dit gaat leuke, energieke, hilarische situaties opleveren. Voor ieder 'examen' dat door de zaal met succes word behaald, zal de artiest zich ontdoen van zijn OKAY-outfit (maatkostuum) en transformeren naar zijn WOW-kostuum (pak wat toebehoort aan de act) 


Op een persoonlijke wijze zal de artiest zijn weg naar het succes van de bijzondere act delen met de zaal. Soms heftig, soms hilarisch, hoogte- en dieptepunten worden zonder schroom gedeeld. De 'naakte waarheid' op weg naar succes. Hoe maak je uiteindelijk die stap van een goed idee naar een goed concept, een goed product en uiteindelijk een waanzinnige omzet? 


EEN SWINGENDE FINALE


Wanneer het publiek bijna voor 100% getransformeerd is naar WOW, volgt er een laatste uitdaging. In de finale zal onze artiest volledig in de huid kruipen van zijn alter ego Mr.Soul. Als een echte leider zal hij het voortouw nemen op weg naar een WOW-finale. 


Hij daagt het publiek uit om hem te volgen. Ga voor WOW! Ik leer jullie de tekst en de 'moves' van de finale. Na een korte repetitie gaat de zaal volledig naar WOW. Mr.Soul zingt een echte soulclassic en de zaal gaat compleet uit haar dak! De reis is geslaagd!


Na deze finale vraagt de artiest of het publiek nog even wil gaan zitten. Dames en heren, maak de stap, ga voor WOW! Vraag jezelf iedere dag weer af, wat ga ik doen vandaag en doe ik het okay of ga ik alleen nog maar voor WOW? Het zit 'm niet in dit pak en 't zit 'm ook niet in deze pruik (artiest neemt pruik af), het zit 'm in jou! Ga voor WOW!


 

Aanvullende fotos (klik om te vergroten)


Product afbeelding Product afbeelding