Bedrijfsfeest op het eigen bedrijf >> Meubilair en Aankleding

Aankleding, decoraties en meubilar nodig voor een bedrijfsfeest op het eigen bedrijf (of op een externe evenementen locatie). 


Vraag ons gratis stijlboek aan en ontdek een grote diversiteit aan mooie, sfeervolle decoraties, aankleding en meubilair stijlen. 

 

Stuur ons een email voor het gratis stijlboek en we mailen je deze graag toe.

_________________________________________________________________________________


Gratis Stijlboek voor aankleding en decoraties aanvragen

Vraag ons gratis stijlboek aan voor aankleding en decoraties van bedrijfsevenementen. Voor op uw eigen bedrijfslocatie of voor op een externe evenementen-locatie.

Vraag ons gratis stijlboek aan via info@eventtoppers.nl.  Direct een offerte aanvragen voor aankleding, decoraties en...

Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieFestival sfeer met stretch tenten en veel kleur

Gezellige festival sfeer op je bedrijfsfeest, familiedag of klantendag? We plaatsen één of meerdere trendy stretch tenten en/of punttentjes met gezellig meubilair, aankleding en een variëteit aan goede foodtrucks en foodstands. Zowel binnen als buiten te combineren.

...

Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieGave decoraties voor kerstdiner

Gave decoraties voor jullie bedrijfskerstfeest? Bijvoorbeeld in de stijl van een blokhut met heerlijke bontjes, knisperend haardvuur, gezellige decoraties en natuurlijk lekker eten en drinken. Event Toppers helpt jullie graag verder met de organisatie voor jullie bedrijfskerstfeest.

<...

Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieStyling en Aankleding Bedrijfsfestival

Gezellige, typische Festival styling met stringlights in verschillende kleuren, lampionnen in verschillende maten (tot zelfs wel 1 meter doorsnede), kleurrijk meubilair, fatboys, picknick tafels met geblokte kleedjes, parasols, stretchtenten, overkappingen, planten, bloemen, hooibalen en ...


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieInrichting met een thema

Een groot assortiment aan inrichtingen in themastijl. Sixties, Bruin café, Kleurrijk, Moulin Rouge, Zwart/Wit, Goud, Hollands, Paars en Zwart, Apres ski, Old English, trendy steigerhout, luxe chesterfield, hoogglans en pluche.

Vraagt u ons naar de mogelijkheden voor uw speci...


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieOpblaasbare Overkappingstent met Bedrukking

Opvallen doe je zeker met deze super gave, opblaasbare overkapping van 37 m2. In slechts 5 minuten staat de overkappingstent. Deze is helemaal in stijl te bedrukken met uw logo of andere tekst en kleuren. Goed inzetbaar bij bijvoorbeeld een Klant Event, Open Dag, Familiedag op het bedrijf...


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatieAankleding feestzaal met Accessoires

Met prachtige accessoires en meubilair wordt uw event stijlvol gedecoreerd. Bloemen, Planten, Kaarsen, Kleden en warme verlichting


Bewaren in 'mijn EVENT' Meer informatie1 |